Търси
Filters

LAZIO

Баня Lazio

Серия плочки за баня Lazio - фаянсовата колекция

Плочки за баня от серия Lazio са дело на фирмата производител Rako. Една колекция съдържаща в себе си фаянсови плочки с различна цветова гама. Lazio е серия от плочки създадена в модерен стил и класически мотиви. Тя е произведена, за да може да придаде на вашето мокро помещение простор и уют. Тази колекция е една от основните на фирмата производител и е любима на потребителите. Фаянсовите плочки в серията са с размер 30х90 см. и са подходящи за поставяне във вътрешни помещения и на стени.

Тези плочки за баня са изработени от висококачествени материали, които са устойчиви и здрави напред във времето. Една от отличителните черти на фаянсовата плочка е матираната гладка повърхност. Тя прави плочката да изглежда гладка, но в същото време предпазва от подхлъзване и това я прави напълно безопасна. Серията залага на бежовата тоналност, която прави банята да изглежда просторна и свежа. Това е цветова гама, която кара плочките за баня да внасят доза уют и топлина в мокрото помещение. Всичко, което ви трябва, за да направите любимото си помещение класическо и модерно е фаянсът от серия Lazio. Внесете в дома си красив интериор и изградете мястото, което ще носи елегантност и стил.

Плочки за баня Lazio
 

Защо Victoria Ceramics е точното място за закупуване на плочки за баня от серия Lazio?

Victoria Ceramics сме верига магазини, които предлагаме продукти за банята и всичко свързано с нея. Ние знаем, че качествените продукти и достъпната цена трябва да вървят заедно и затова нашите продукти са точно такива. При нас, може да намерите шкафове за баня, санитария на водещи марки и голямо разнообразие от плочки за баня. Закупувайки от нас плочки за баня Lazio вие ще получите и безплатен 3D проект, специално изработен за вас и вашите нужди. Едно от преимуществата на серия Lazio е това, че с нейна помощ ще имате своята баня мечта. Избере фаянсовите плочки и внесете доза елегантнос  и стил в мокрото си помещение. Попитайте нашите консултанти за специалните ни предложения и промоционалните ни цени. Victoria Ceramics гарантира добро обслужване и бърза доставка на всички продукти до адрес на клиента.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Фаянс LAZIO 30х90 см. - Rako - 5001

Фаянсова плочка - светло бежов цвят
Цена на квадратен метър
67,00 лв

Фаянс LAZIO 30х90 см. - RaKo - 5002

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
67,00 лв

Filter by:

Clear All
Категории
Производители