Търси
Filters

STONEHILL

 
Баня Stonehill

Серия плочки за баня Stonehill - с перфектно калибровани ръбове

Фирмата производител Peronda и този път не отстъпва на свойте принципи при създаването на колекции си. Използването на висококачествени материали при изработката на серия плочки за баня Stonehill е още едно доказателство за това. Колекцията е една от иновативните идей на производителите. Залагайки на нестандартен външен вид, със сива цветова гама и вкарани в нея пясъчни нишки, плочките за баня Stonehill са водещи на пазара. Избирайки този модел продукт вие получавате декорна и фаянсова плочка в един размер и една цветова гама. Тази серия е създадена, за да внесе във всяко мокро помещение класически вид и елегантен стил. Поставяйки плочките на вашата стена в помещението, вие внасяте модерен интериор със запомнящи се мотиви.

Фаянсовата плочка за баня тук е изработена с матово покритие и перфектно калибровани ръбове. С помощта им плочките за баня могат да бъдат така поставени на стената без разстояние за фуга. По този начин те стоят прилепнали до съвършенство една до друга. Основният дизайн при фаянсовата плочка е имитацията на камък, който внася едно усещане на топлина и уют. Още едно положително качество при фаянса е неговото грапаво покритие. С негова помощ вие ще имате безопастност от подхлъзване и падане стъпвайки върху тях. За да може да създадете една запомняща се баня в дома си, към основната фаянсова плочка е добавена и декорна. Декорната плочка в тази колекция е с размерите и цвета на основната, но при нея може да забележите релефни линии. Тази идея вкарва в цялото помещение една нестандартност и кара банята ви да изглежда различна и запомняща се. Цялата колекция за баня с плочки Stonehill е изработена с много желание и замисъл на запомнящ се интериор и качество в едно.

Плочки за баня Stonehill

Victoria Ceramics правилното място за закупуване на плочки за баня Stonehill

Victoria Ceramics е мястото, което предлага всичко за банята на едно място. Това сме ние - качествена стока на достъпна цена. При нас може да намерите мебели за баня, санитария и плочки за баня. Всичко е събрано в нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас. Посещавайки ни на място ще бъдете посрещнати от нашите компетентни консултанти, а закупувайки серия Stonehill от нас ще ви бъде създаден безплатен 3D проект. Всичко за обзавеждането на банята, разнообразна гама от плочки за баня са водещи наши продукти. За нас е приоритет да предложим на свойте клиенти качество и ниска цена в едно. 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Фаянс STONEHILL Silver/R 33,3х100 см. - Peronda

Фаянсова плочка - светло сив цвят
Цена на квадратен метър
80,00 лв

Декор STONEHILL Silver/R 33,3х100 см. - Peronda

Декорна плочка - светло сив цвят
Цена на квадратен метър
86,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 80,00 лв Max: 86,00 лв
лв.80 лв.86
Категории
Производители