Търси
Filters

ВИКТОРИЯ

Баня Виктория

Серия плочки за баня Виктория създадена специално за магазини Victoria Ceramics

Колекция плочки за баня Виктория са произведени от фирмата производител KAI / Fiore. Това са плочки за баня, което производство е създадено само за шоурумите на Victoria Ceramics. Модел плочки Виктория са изработени от най-висококачествените материали, за да впечатлят потребителите със своята устойчивост напред във времето. Колекцията съчетава в себе си разнообразни модели плочки, като гранитогрес, фаянс и декор. Тяхното съчетание придава на банята елегантен вид и стил. Съчетани заедно плочките за баня Виктория ще направят мокрото ви помещение различно и запомнящо се.

Гранитогресната плочка в тази серия, може да бъде поставяна върху външни и вътрешни повърхности. Тя е устойчива и издържа на температурни аномалии, което я прави перфектна за всякакви видове подове. Гранитогрес Виктория е с размер 33х33 см., като поставянето и почистването й става изключително лесно. Цветовата комбинация на този модел плочка варира от бежово до сиво. Изработката на гранитогреса имитира мрамор и придава модерен вид във всяка баня. Матовата повърхност предпазва от подхлъзвания и наранявания и това е основна черта на тази плочка. За да може да се съчетае перфектно със стенната плочка, фирмата производител е изработила и фаянс Виктория. Размерът на фаянса е 25х40 см., който пасва идеално за поставянето й върху стени. В тъмно сивите и бежови цветове са вкарани златни частици, които правят плочката подходяща за всяко помещение. Фаянсът е изработен от материали издържащи напред във времето, без да допускат промяна на цвета и структурата на плочката. Неговата повърхност е гланц и по този начин се добавя доза блясък в помещението. За да може всяка баня да има завършен вид, в тази серия е добавена и декорна плочка. Декорът е модел плочка, която е последният щрих, за да направите помещението впечатляващо и напълно готово. Декорна плочка Виктория е с идеален размер, като фаянса 25х40 см., което ги прави перфектна комбинация за всяка стенна повърхност. Визията на декора е различен с изобразени цветя върху него, което го прави различен и искан от потребителите. Декорните плочки са в сив нюанс и се вписват перфектно в цветовата комбинация на основните плочки. Повърхността му е гланцирана и гладка на допир. Избирайки плочки от серия Виктория вие ще изберете качествен продукт, който ще бъде идеален за мокрото ви помещение и ще внася уют и простор в него.

Плочки за баня Виктория

Защо магазини Victoria Ceramics са най-подходящото място за закупуване на плочки Виктория?

Едно от основните неща, които трябва да знаете, е че плочки за баня Виктория са произведени единствено и само за магазини Victoria Ceramics. Може да бъдат намерени в нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас. Ние предлагаме на свойте клиенти само висококачествени продукти на достъпни цени. Закупувайки колекция плочки Виктория от нас ще получите и безплатен 3D проект специално създаден за вас от нашите квалифицирани консултанти. Със серия плочки за баня Виктория, вие ще пренесете във вашата баня елегантен стил и модерен дизайн. Възползвайте се и от нашите специални и промоционални оферти, както и бързата ни доставка до адрес.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Декор Виктория 25х40 см. - KAI / Fiore - 4938

Декорна плочка на цветя в сет от две части - сив цвят
Цена на квадратен метър
25,00 лв

Фаянс Виктория 25х40 см. - KAI / Fiore - 4919

Фаянсова плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
21,90 лв

Фаянс Виктория 25х40 см. - KAI / Fiore - 4920

Фаянсова плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
21,90 лв

Фаянс Виктория 25х40 см. - KAI / Fiore - 4921

Фаянсова плочка - тъмно сив цвят
Цена на квадратен метър
21,90 лв

Filter by:

Clear All
Min: 21,00 лв Max: 25,00 лв
лв.21 лв.25
Категории
Производители