Търси
Filters

МИКОНОС

Баня Миконос

Плочки за баня Миконос подходящи за всяка една баня

Фирмата производител KAI / Fiore предлага на българския пазар една нова колекция плочки за баня с невероятен дизайн. Серия плочки за баня Миконос са един модел създаден да изгради всяко едно помещение във вашия дом по изцяло нов начин. Модерният стил, който внася плочката в мокрото помещения оставя запомнящ се ефект и прави интериора наистина впечатляващ. Тази колекция съдържа в себе си единствено гранитогресни плочки. Този вид плочка е една от най-здравите и удароустойчиви модели на пазара. Гранитогресът се поставя на всякакъв вид повърхност, като под или стени. Създадени да се поставят вън или вътре в помещението, гранитогресните плочки са най-добрия избор за всеки потребител.

В серия Миконос гранитогресът е създаден с гладка матова повърхност, която ще предпази потребителите от подхлъзвания и наранявания. Това е едно от положителните качества на този модел, което съчетано с размера на плочката прави една перфектна комбинация. Размерите на плочки Миконос са 30х60 см., 60х60 см., 60х120 см., което ги прави подходящи за малки и големи помещения. Едно от основните неща при този продукт, който впечатлява потребителите е неговата визия. Производителите са избрали да създадът гранитогресните плочки бели със сиви нишки. Така изработени плочките за баня имат дизайн на мрамор, което ги прави впечатляващи и искани от всички. Поставени във вашата баня, тези гранитогресни плочки може да бъдат съчетани с фаянс или теракот. Калиброваните ръбове правят плочката подходяща за поставяне вертикално или хоризонтало. Това наистина е една много добра опция за един различен вид на помещението. Гранитогресът ще придаде един визуален простор на всяка баня и ще внесе елегантност и стил в нея. Това плочката за баня, която трябва да присъства във всеки дом и да носи духа на модерния интериор.

Плочки за баня Миконос

Victoria Ceramics е правилният избор за закупуване на плочки за баня Миконос

Закупувайки плочки за баня Миконос от шоурумите на Victoria Ceramics в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас вие полуавате и безплатен 3D проект, изготвен от нашите квалифицирани консултанти. Също така вие може да разгледате и нашият голям асортимент от продукти на водещи фирми производители. Мебелите ни за баня, санитария и плочки са на достъпи цени и високо качество. За да направите мечтаната от вас баня са ви нужни качествени продукти, голямо разнообразие и ниска цена. Това е нещото, което ние можем да ви предложим и към него да добавим и бърза доставка до адрес.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Миконос 30х60 см. - KAI / Fiore - 9549

Гранитогресна плочка - бял цвят със сиви нишки
Цена на квадратен метър
30,00 лв

Гранитогрес Миконос 60х120 см. - KAI / Fiore - 9931

Гранитогресна плочка - бял цвят със сиви нишки
Цена на квадратен метър
42,00 лв

Гранитогрес Миконос 60х60 см. - KAI / Fiore - 9550

Гранитогресна плочка - бял цвят със сиви нишки
Цена на квадратен метър
33,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 30,00 лв Max: 42,00 лв
лв.30 лв.42
Категории
Производители