Търси
Filters

STONEHENGE

Баня Stonehenge

Баня Stonehenge събира в себе си изцяло гранитогресни плочки

Водещата фирма производител KAI / Fiore е една от най-разнообразните фирми предлагащи плочки за баня. Едно от основните нейни правила е качествената продукция. KAI / Fiore не правят никакъв компромис при изработката на плочки за банята и в много други продукти свързани с нея. Това най-много си проличава от новата колекция Stonehenge. В тази серия се залага предимно на един от основите модела плочки и това е гранитогреса. В серия Stonehenge има единствено гранитогресни плочки в разнообразна цветова гама. 

Гранитогресът се използва за поставяне върху вътрешни и външни повърхности. Той е устойчив на температурни аномалии и изключтелно издръжлив напред във времето. Този продукт, може да бъде поставен на подове и стени, като неговото монтиране става изключително лесно. Това е така заради неговият размер, който е 60х60 см. Избирайки да закупите плочки за баня Stonehenge вие ще получите плочка с релефна повърхност, която предотвратява подхлъзвания и наранявания. Със своята матова повърхност, този продукт е изключително лесен за поддържане. Фирмата производител залага на сиво - бежовата тоналност поради уюта, който внася в помещението. Друга важна подробност за гранитогресната плочка тук е това, че нейния дизайн имитира камък. Така тя придава един стилен и елегантен вид във всяка една баня. Гранитогресът е вид плочка, която е изцяло изработена за удобството на всеки един потребител. Избирайки плочка от този тип вие ще внесете запомнящ се интериор и елегантност във всяко помещение.

Плочки за баня stonehenge

Защо Victoria Ceramics е правилното място за закупуване на плочки от серия Stonehenge?

Водещото за магазини Victoria Ceramics си остава разнообразнието от продукти и тяхното качество. Да не забравяме и това, че магазините ни разположени в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас държат изключително много и на достъпната цена. При нас, може да намерите всичко необходимо за банята на едно място. Нашите квалифицирани консултанти ще ви изработят безплатен 3D проект, при закупуването на плочки за баня от серия Stonehenge. За да може всеки един наш клиент да се чувства специален, ние предлагаме и много индивидуални оферти. Разгледайте промоциналните ни цени и се възползвайте от нашата бърза доставка до адрес на клиента. 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Гранитогрес Stonehenge 60х120 см. - KAI / Fiore - 6111

Гранитогресна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
43,00 лв

Гранитогрес Stonehenge 60х120 см. - KAI / Fiore - 6113

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
43,00 лв

Гранитогрес Stonehenge 60х120 см. - KAI / Fiore - 6114

Гранитогресна плочка - светло сив цвят
Цена на квадратен метър
43,00 лв

Гранитогрес Stonehenge 60х60 см. - KAI / Fiore - 6139

Гранитогресна плочка - бежов цвят
Цена на квадратен метър
38,00 лв

Гранитогрес Stonehenge 60х60 см. - KAI / Fiore - 6140

Гранитогресна плочка - сив цвят
Цена на квадратен метър
38,00 лв

Filter by:

Clear All
Min: 38,00 лв Max: 43,00 лв
лв.38 лв.43
Категории
Производители