Търси
Filters

ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ

Шкаф за баня

Шкафове за баня

Реши ли сте да направите ремонт на банята си? Искате да смените мебелите в нея и да я направите по-просторна? Какво ви трябва тогава, може би един нов шкаф, с който цялото помещение ще придобие нова визия? Точно тук ние от Victoria Ceramics ви идваме на помощ, за да ви дадем идеи и да ви кажем, как да изберете точният шкаф за вас и как той да бъде съчетан с интериора и правилните плочки в това помещение.

Какви видове шкафове за баня има на пазара?

На пазара може да намерите много разнообразни шкафове за баня, в зависимост от вкуса на всеки един потребител. За тази цел ние ще ви помогнем да ги разгледате по един по-различен начин.

Конзолен шкаф за баня с мивка

Шкаф за баня с мивка, какво трябва да знаем за него?

Един от най-предпочитаните шкафове за баня е шкафа за баня с мивка. Този продукт е произведен така, че да съчетава в себе си пространство за събиране на нужните вещи, както и мивка за извършване на сутрешният тоалет. Този продукт, може да се намери произведен от различни материали, които трябва да бъдат висококачествени, за да имат по-дълъг живот и да ви носят комфорт при използването им. Един от приоритетните шкафове с мивка на пазара е този от MDF материал, който е характерен с дългия си и качествен живот. Изработен е от дървени плоскости, които се запазват с времето, без да се износват и да загубват красивата си визия.

Характеристики на горен шкаф за баня

Друг предпочитан материал за изработката на шкафове с мивка, както и на много други модели шкафове за баня е PVC материала. Той е един от любимите материали на много производители, които изработват горни шкафове за баня, защото са далеч от водата и по-този начин запазват дългият си живот без да променят първоначалната си визия. Горните шкафове за баня, могат да бъдат намерени в много различни дизайни, което ги прави масово търсени. Един от водещите на пазара продукти от този вид безспорно си остава - шкаф с огледало. Хем е функционален и удобен, хем завършва със стил визията на вашата баня.

Горен шкаф за баня

Долни и конзолни шкафове, кое да изберем?

Не трябва да забравяме и долните шкафове за баня, които много често използваме, за да държим част от нашите консумативи и аксесоари за баня. Те също се изработват от MDF или PVC материал, който ги прави устойчиви във времето, но вдъхват и елегантност в това помещение. Много добър избор, при избирането на мебели е и конзолният шкаф или още наречен "висящ". Този модел продукт се закача на стената на мокрото помещение и оставя пространството под него празно, за по-голяма хигиена. Произведен е от висококачествени материали с различни функционалности, този конзолен шкаф, ще бъде едно допълнение към цялата визия на вашата баня. Конзолният шкаф за баня, може да върви ръка за ръка и с колоните за баня от тази категория.

Колони и водоустойчиви шкафове, кои да изберем?

При останало пространство в банята, имате възможност да го попълните с колоните за баня. Тези продукти са високи и тесни и са подходящи за събиране на много принадлежности от това естество. Също така, колоните за баня са с изключително много добро качество, функции и цветове. Едно от първите неща, които трябва да гледате при избора на шкаф за банята е неговата влагоустойчивост. За тази цел фирмите производители са изработили водоустойчив шкаф за баня от висококачествени материали. Тези продукти са направени против мухъл и плесен. Водоустойчивите шкафове за баня, също така могат да бъдат произведени с огледало и с LED светлини, за повече удобство и комфорт.

Водоустойчив шкаф за баня

Защо да изберете Victoria Ceramics, при покупката на шкаф за банята?

Ние от Victoria Ceramics предлагаме голям избор от асортименти на шкафове за баня в най-различни комбинации. Качеството на изработка при нас вървят ръка за ръка с достъпните цени. Допълнителните ни услуги, може да получите на място в нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас. Едно от нашите предимства е голямата ни складова база с наличности и бързата ни доставка до адрес. Изберете правилните мебели за баня и направете сами това помещение, едно място на уединение и комфорт.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

Шкаф за баня Tesi 80 см. - Ideal Standard - T0051ZT

Шкаф Tesi 80 см. - черен мат
Без мивка
Цена на брой
728,00 лв

T5270NG I.LIFE B Шкаф за мивка 60 см с 2 чекмеджета, кварцов сив мат - Ideal Standard

Шкаф I.Life B 60 см. - сив мат
Без мивка
Цена на брой
747,00 лв

T5272NG i.life B шкаф за мивка 80 cm; за стенен монтаж, 2 ч,сив мат

Шкаф I.Life B 80 см. - сив мат
Без мивка
Цена на брой
835,00 лв

T5326XG i.life дръжка 34см, черен мат - Ideal Standard

Цена на брой
цвят черен мат
48,50 лв

Конзолен шкаф Емона 100 см. - Victoria Ceramics - 19007

Стенен шкаф Емона 100 см. - бял гланц
Без мивка
Цена на брой
917,00 лв

Конзолен шкаф Емона 70 см. - Victoria Ceramics - 3108

Шкаф стенен Емона 70 см. без мивка
Цена на брой
508,00 лв

Конзолен шкаф Емона 70 см. - Victoria Ceramics - 4083

Шкаф стенен Емона 70 см. без мивка - различни цветове
Цена на брой
577,00 лв

Конзолен шкаф Емона 80 см. - Victoria Ceramins - 3119

Шкаф Емона 80 см. - бял гланц
Без мивка
Цена на брой
737,00 лв

Конзолен шкаф Ива 65 см. - Victoria Ceramics - 3114

Шкаф за стена Ива - 65 см. от PVC материал
Без мивка
Цена на брой
551,00 лв

Конзолен шкаф Крис 60 см. - Victoria Ceramics - 19008

Шкаф за баня Крис 60 см. - бял гланц
Без мивка
Цена на брой
533,00 лв

Конзолен шкаф Лара 40 см. - Victoria Ceramics

Шкаф за стена Лара 40 см. - бял гланц
Без мивка
Цена на брой
191,00 лв

Конзолен шкаф Линеа 2 80 см. - 19004 - Victoria Ceramics

Шкаф за стена Линеа 2 - 80 см. от PVC
Без мивка
Цена на брой
629,00 лв