Търси
Filters

МИВКИ ЗА БАНЯ

Умивалник

Мивки за баня - модерен и иновативен дизайн

Основните продукти за функционирането на една баня са тоалетната чиния, зоната за душ и мивката. Изборът на тези артикули трябва да бъде добре обмислен, за да ви носят едновременно комфорт и ефективност при използването. Ние от Victoria Ceramics ще ви запознаем с основните им характеристики и техните разновидности. Ще започнем с продуктът, чието присъствие е задължително за всяка баня, а именно мивката.

Как да изберете правилната мивка за баня?

Изборът на мивка е доста по-трудна задача, отколкото сте предполагали. На пазара се предлага огромен асортимент от модели мивки за баня с различни характеристики и дизайни. За да улесним изборът ви на мивка ние сме съставили списък на моделите, които предлагаме, както и техните предимства и недостатъци:

 – Мивка за стенен монтаж: стенната мивка е продукт, който се монтира директно на стената на помещението. Предимството на този вид мивка за баня е самостоятелният монтаж, който не изисква елементи като плотове и конзоли, които придават изчистен вид на цялото помещение. Свободното пространство около пода създава илюзията за повече пространство, затова този модел е идеален за бани с малки размери. Единственият недостатък на този вид мивка е липсата на шкаф за съхранение на принадлежности и аксесоари за баня.

Мивка за баня с ботуш

– Стенна мивка с пиедестал и полупиедестал: тези модели мивки за баня са разновидности на стенните мивки, които може да  срещнете и под наименованието ботуш и полуботуш, както и конзола и полуконзола. Тези наименования се отнасят за елемента, който се намира под самата мивка. Основното  предназначение на ботуша е да покрие сифона и меките връзки за топла и студена вода. Полупиедесталът е с по-малък размер и се монтира на стената, като не достига до самият под на помещението. Тези модели стенни мивки са едни от-най- предпочитаните и достъпни на пазара от повечето потребители.

– Мивка с плот: мивката за баня с плот е иновативен продукт, който съчетава в себе си мивка и плот в едно. Монтират се на стената на мокрото помещение и вървят заедно ръка за ръка. Изработката на плота, за този вид мивки, може да бъде от различни материали, като дърво, мрамор, стъкло,камък или PVC. Разположението на мивката върху плота не е фиксирано, тя може да бъде разположена от всички негови страни.

Видовете мивки с плот, могат да бъдат много разнообразни по дизайн. На пазара, може да намерите мивка с плот тип купа във формата на кръг, квадрат, првоъгълник или пък не правилна форма. Друго допълнително удобство на този вид мивка е пространството за хигиенни принадлежности. Единственият негатив тук е трудно достъпното място за почистване между плота и самата мивка, както и заемането на по-голяма пространствена площ.

Мивка за вграждане

– Мивки за вграждане: мивките, които са вградени се делят на два вида - мивка за горно и мивка за долно вграждане. При мивката с горно вграждане, горния пръстен на мивката остава видим, тъй като е поставен върху плота . Монтирането на този модел мивка, може да бъде върху всякакъв вид плотова повърхност. Формата на мивката си остава в класически вариант кръгла, квадратна и правоъгълна. Към този вариант, може да се прикрепят и долни шкафове за баня. Единственият недостатък тук е почистването на плота и ръбовете на мивката. За разлика от мивката с горно вграждане при долното вграждане монтажът е по-сложен. Това е причината формата от този вид мивка да бъде овална или елипсовидна. Този модел мивка се почиства изключително бързо и лесно, и е подходящ за всяка една семейна баня.

– Мивка за полувграждане: мивките за полувграждане са с различен и иновативен дизайн в стравнение със останалите модели. Монтажът при тях не се раличава от този на мивките за вграждане. Те също се монтират върху плот, като предната или страничната част от мивката остава извън него. Предимствата на този продукт са компактният размер, изчистеният и модерен дизайн, а единственият недостатък е малкото място за съхранение.

– Мивка за мебел: този продукт представлява комбинация от мивка и шкаф за баня. Тук мивката се вгражда или поставя на самия шкаф и по-този начин придава едно модерно усещане на мокрото помещение. Този модел мивки са едни от най-функционалните продукти на пазара. Предимството на този модел мивки е, че може да се съчетава с различни видове мебели за баня взависимост от дизайна на помещението.

Умивалници

Защо да се доверите Victoria Ceramics при избора на мивка за баня?

Ние от Victoria Ceramics предлагаме разнообразна гама от мивки за баня на достъпни цени. Нашата цел е клиентите ни да направят правилният избор и да бъдат удовлетворени от него. За тази цел продуктите, които предлагаме в нашия онлайн магазин и в шоурумите ни в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас са на водещи фирми производители. Високото качество е един от главните ни приоритети и водещо при обслужването на клиентите ни от нашите консултанти. Разполагаме с най-новите 3D очила, които служат за визуализация на вашата мечтана баня. При нас ще намерите широка гама от продукти и аксесоари необходими за създаването на една модерна и иновативна баня.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

Мивка Moduo 60 см. - Cersanit K116-011

Мивка за баня Moduo 60 см. за шкаф
Цена на брой
167,00 лв

Мивка Ontario 50 см. - Cersanit K669-001

Мивка за баня Ontario 50 см. за плотове или шкафове
Цена на брой
121,00 лв

МИВКА ONTARIO 60 СМ. - CERSANIT K669-002

Мивка за баня Ontario 60 см. за плотове или шкафове
Цена на брой
131,00 лв

Мивка Ulysse 50х43 см. - Vidima W419401

Мивка Ulysse 50х43 см. без отвор за смесител
Цена на брой
78,60 лв

Мивка Ulysse 55х45 см. - Vidima W409501

Мивка Ulysse 55х45 см. с централен отвор за смесител
Цена на брой
52,80 лв

Мивка Ulysse 60х46 см. - Vidima W409901

Мивка Ulysse 60х46 см. без отвор за смесител
Цена на брой
95,40 лв

Мивка за баня Infinity 50x36 см. - бежова Isvea 10NF65050-2K

Мивка за плот Infinity с правоъгълна форма
Цена на брой
385,00 лв

Мивка за баня 65 см. Sistema Y - Isvea -10SY50065

Мивка за плот Sistema Y 65x36 см. с правоъгълна форма в бял цвят
Цена на брой
225,00 лв

Мивка за баня Como 100 см. - Cersanit - K32-016

Мивка за баня Como 100 см. - керамична
Цена на брой
265,00 лв

Мивка за баня Elegance 85 см. - Isvea - ELG085

Мивка Elegance 85 см. - бял гланц
Цена на брой
183,00 лв

Мивка за баня Infinity - бежова - Isvea 10NF65036-2K

Мивка за плот Infinity с кръгла форма тип купа
Цена на брой
350,00 лв

Мивка за баня Infinity - бяла - Isvea 10NF65036

Мивка за плот Infinity с кръгла форма тип купа в изчистен бял цвят
Цена на брой
210,00 лв