Търси
Filters

ДИЗАЙНЕРСКИ МИВКИ

Дизайнерска мивка

Дизайнерски мивки – създадени специално за теб

Дизайнерски мебели за баня – лукс, уникалност и функционалност, това са водещите критерии при избора на дизайнерски мебели. Този вид продукт е създаден да удовлетвори нуждите на всеки потребител индивидуално. Продуктите създадени по дизайнерски модел са специални, те внасят класа във всяка една баня.  Дизайнерските мивки се изработват така, че да се впишат във всеки един интериор в зависимост от нуждите на потребителя. Едно от водещите неща при тези модели мебели е гаранцията за качество. Изработката на дизайнерски мивки върви ръка за ръка с по-висока цена, което не трябва да ви притеснява, защото вие закупувате на първо място качествен продукт.

Какви модели дизайнерски мивки, може да намерите на пазара?

На пазара на мебели за баня, може да намерите голяма разнообразна гама от дизайнерски мивки за баня. Те са с различен дизайн и могат да се комбинират по между си или да се използват индивидуално. Естетическият стил, който придават на помещението, носи със себе си усещане за комфорт и функционалност. Основните бутикови мивки за баня са разнообразни по дизайн и на пазара, може да намерите следните модели:

- Свободно стоящи керамични мивки: с този модел дизайнерски мивки внасяте лекота и ефирност в мокрото помещение, по-този начин ще допринесете за изчистеният стил на вашата баня. Изключително голямата функционалност на тази мивка я прави един от масово използваните и любими продукти от потребителя.

Стъклени мивки за баня
- Стъклени бутикови мивки: в тази дизайнерска мивка е събрана цялата красота и уникалност, за това не напразно е наречена бижуто на мивките за баня. Съчетанието на модерен дизайн с нотки екзотика, правят тази мивка любим продукт на потребителите. С помощта на дизайнерският поглед, мивките от стъкло стават фокусни точки е цялостният интериор на банята. Декорирайки мокрото помещение с креативност и със стъклената мивка, вие ще внесете уникалност и топлина е него.

Дървена мивка за баня
- Дървени дизайнерски мивки: за да внесете натурална природна топлина в банята си, трябва да се насочите към дизайнерските дървени мивки за баня. С помощта на новите инпрегниращи методи, дървесината издържа на влага и мухъл дълго напред във времето. С новите технологии обработеният материал отблъсква водата от себе си и запазва блясъка и красотата си. Поддържането на този модел мивки е изключително лесен, а тяхната практичност и удобство е водещо.

Дизайнерските мивки са изработени от много разнообразни материали. Един от водещите при тях е мекотата на керамиката, който съчетава в себе си иновация и занаятчийство. Боядисани окачени рамки, закачени на стена с гърбове от порцелан са само част от водещите бутикови мивки. Изработени ръчно с невероятно внимание към най-малкият детайл са фаянсовите мивки за баня. Естетиката и динамичността на дизайнерските порцеланови мивки допълват всеки интериор и придават блясък и класа в него.

Защо да закупите дизайнерски мивки за баня от Victoria Ceramics?

Victoria Ceramicsе мястото, което носи в себе си голям продуктов каталог от продукти предназначени за банята. При нас ще намерите голяма гама модели от дизайнерски мивки за баня. Ние ще ви помогнем да внесете уникалност във вашият дом с продуктите ни създадени ръчно и по иновативен начин специално за вас. Възползвайки се от нашите оферти и достъпни цени, вие ще може да се докоснете до модели мивки от ново поколение. Нашите консултанти ще ви помогнат, като създадат 3D проект, който да олицетворява вашата същност и желания. Ние ви предлагаме уникалността, която  търсите, за да може вие да създадете мечтаната от вас баня.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Мивка Beach Fossil 49см

Цена на бр
200,00 лв

Мивка Cemento 49см

Цена на бр
200,00 лв

Мивка Chizzle Stone Black 41см

Цена на бр
200,00 лв

Мивка Chocco 41см

Цена на бр
200,00 лв

Мивка Cross Liner Gray 44.5см

Цена на бр
200,00 лв

Мивка Granite 41см

Цена на бр
200,00 лв

Мивка Rock Wood 49см

Цена на бр
200,00 лв

Мивка White Granite 49см

Цена на бр
200,00 лв

Мивка Wood Trunk 44.5см

Цена на бр
200,00 лв