Търси
Filters

БИДЕТА

Биде - аксесоарът за лична хигиена

При обзавеждането на банята е важно да се изберат мебели, който да допълват визията на помещението, но и да бъдат функционални и полезни за нас. Наясно сме, че не може да сте запознати с всички продукти за банята на пазара, за това ние от Victoria Ceramics ще ви помогнем в избора. Основният артикул присъстващ във всяко мокро помещение е тоалетната чиния, която все повече се търси в комбинация с биде.

Какво е биде и какво е неговото предназначение?

Все повече хора знаят истинското значение на думата биде и за какво всъщност може да се използва то. Най-просто казано бидето е аксесоар за поддържане на личната хигиена на всеки един потребител. Външността на бидето прилича досущ, като на тоалетната чиния. Основните разлики са добавените кранчета за топла и студена вода и функциите, които изпълнява. Бидето, може да бъде в комплект или по-точно казано в едно с тоалетната чиния или да се монтира отделно, като отделен продукт. Отделеното биде се монтира в близост до тоалетната, за да може да се използва пълноценно и лесно. Неговата основна функция е по-лесното поддържане на всекидневната хигиена.Този аксесоар е достъпен за потребление, както за мъже така и за жени, без възрастови ограничения. Благодарение на разновидностите, в които се предлагат бидетата са изключително подходящи и за хора с увреждания.

 

Какви видове бидета може да намерите при нас?

Ние от Victoria Ceramics разполагаме с богат асортимент от бидета в различни разновидности, подходящи за всяко мокро помещение. За да улесним вашия избор ще ви запознем с различните видове и тяхното предназначение. Тоалетна чиния с вградено биде е един от най-предпочитаните вариации от потребителите. Предимството на тази комбинация е, че не заема много място и е подходящо и за малки помещения. Друг вариант подходящ за помещение с ограничено пространство е моноблок с биде, който може да бъде вграден към стената. Структурите за вграждане с биде са последния вариант при избор на аксесоар за тоалетна. Те придават съвременен вид и простор на цялото помещение, като най-големият им недостатък е по-трудното им поставяне при монтажа. Много важен фактор за поддържането и редовната експлоатация на продукта е материалът, от които е изработен. Основните материали за производството на бидета са фаянс и порцелан. И двата варианта са изключително използваеми, но порцеланът е предпочитан от потребителите, заради неговата здравина и дългото потребление във времето. Може да намерите бидета, оборудвани с допълнителни функции, като: осветление, затопляне на водата и функция за топъл въздух. Изберете биде според предпочитанията си, което ще допълни цялостния облик на вашата баня.

 

Защо да изберете Victoria Ceramics при покупката на биде?

Ние от Victoria Ceramics притежаваме огромен асортимент от различни видове аксесоари за баня. Бидетата, които ние ви предлагаме са изработени от висококачествени материали от доказани на пазара производители, като Vidima, Roca и Ideal Standard, вписвайки се във визията на всяка баня. Посетете нашите шоуруми, които се намират в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, където нашите консултанти ще ви помогнат да изберете бидето, от което имате нужда и да завършите визията на баня си. В нашия оналйн магазин ще имате възможност да видите серия от различни видове аксесоари и мебели за баня. Ние се стараем да бъдем ефективни и полезни, като гарантираме качество на продуктите и достъпни за клиента цени.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

Моноблок с биде ULYSSE - Vidima

Цена на бр
268,80 лв