Търси
Filters

МОНОБЛОК

Моноблок

Моноблок

Банята - това е едно от най-важните помещения, което присъства във всеки един дом. Нейното използване е ежедневно и престоят в нея трябва да ви носи удовлетвореност и радост, както и чувство на уединение и закрила. Основните елементи за постигане на тази цел са правилният избор на интериор и мебели за баня. Наясно сме, че това не е особено лесна задача, за това ние от Victoria Ceramics сме тук, за да ви помогнем в избора и да ви запознаем с мебелите, които задължително трябва да присъстват в нея. Правилно е да започнем от най-съществената част необходима за всяко мокро помещение и това разбира се е моноблокът.

Какво е моноблок и как да разберете дали е подходящ за вашата баня?

Моноблоците стават все по-популярни и предпочитани от потребителите при избора на тоалетна чиния за банята. Това е така, поради тяхната функционалност, модерен вид и дизайн, които придават шикозност в помещението. Присъствието на моноблок, може да промени изцяло вашето помещение, но преди това трябва да се запознаете с него и особеностите, които притежава. Моноблокът е съставен от тоалетна чиния с прилепена към нея тоалетно казанче, което е поставено на специално изработено за целта място заедно със седалка и капак. Монтирането на комплекта от асортименти за баня става бързо и лесно при спазване на размерите от схемата, където е посочено необходимото отстояние за поставяне на изводите. Благодарение на правилното поставяне на изводите, използването на мека връзка става излишно, което допринася за по-безопасното използване на самия моноблок. Взависимост от разположението на мебелите и пространството на помещението съществуват различни серии от моноблоци като: ъглов моноблок, моноблок с биде, моноблок с мивка и без, както и отделни структури за вграждане, които се предлагат на пазара.

Моноблоци

Какви видове моноблоци може да намерите при нас?

В нашия онлайн магазин victoriaceramics.bg, може да разгледате и избирате от богат асортимент моноблоци с различни функционалности и форми подходящи за всяко едно помещение. Стандартният моноблок си остава един от най-търсените ни продукти от потребителите. Основното предимство пред останалите моноблоци е, че може да избирате между странично и долно захранване, както и между правоъгълна, овална или обла форма. Следващият ни модел е така нареченият „ъглов моноблок“. Този модел е подходящ за бани с прави стени и праволинейно наредени полчки, поради строгото позициониране на казанчето в ъгъла, а тоалетната чиния задължително се инсталира по диагонал. Недостатък при този модел моноблокове е голямото пространство, което заема. Последният ни модел е моноблок с биде, който започва да става все по-популярен на пазара. Различава се от останалите по това, че има биде, което е вградено в самата структура на казанчето. Към структурата на бидето, може да се добави и смесител, който също може да бъде вграден. Може да намерите моноблоци с долно и задно или наричано още вертикално и хоризонтално отичане на водата. Изберете моноблок според вашите възгледи и предпочитания и отговарящо на изикванията на вашата баня.

Санитарен моноблок

Защо да изберете Victoria Ceramics при покупката на моноблок?

Victoria Ceramics държи на качеството и се стреми непрекъснато да обновяваме своя асортимент от продукти. В допълнение, когато посетите нашите шоуруми в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас консултантите ни ще ви помогнат в избора на точния моноблок за вас. В нашия онлайн магазин пък ще намерите богата разнообразна серия от този продукт, изработен от висококачествени материали на водещи фирми производители. Допълнително, може да се възползвате и от нашите услуги, които включват 3D проект на цялата баня. Изградете банята на вашите мечти като изберете правилните плочки и мебели за баня от нас.

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

Моноблок UlysseS с долно оттичане - Vidima W836001

Моноблок с вертикално оттичане и обикновен капак
Цена на брой
213,70 лв

Моноблок Сева Фреш с вертикално оттичане - Vidima Е405901

Моноблок Сева Фреш с вертикално оттичане и странично реверсивно водоподаване
Цена на брой
256,08 лв

Mоноблок President K08-177 хоризонтално отичане, обикновен капак - Cersanit

Моноблок Cersanit Eco - с капак - хоризонтално отичане - казанче: 3/6 л. - долно водоподаване
Цена на брой
150,00 лв

Моноблок КОРОНА бяла с вертикално оттичане - Vidima W903101

Моноблок с вертикално оттичане и долно водоподаване
Цена на брой
327,60 лв

Моноблок ADELE с хор. оттичане - Roca A34P195002

Моноблок с хоризонтално оттичане и с плавно затваряне на капака
Цена на брой
250,80 лв

Моноблок ADELE със седалка термопласт - Roca A34P195000

Моноблок с хоризонтално оттичане и с термопласт капак
Цена на брой
241,20 лв

Моноблок Arteco със задно оттичане / Rimless - Cersanit K667-069

Моноблок с хоризонтално оттичане и плавен капак - Rimless
Цена на брой
260,00 лв

Моноблок B-ECO с хор. оттичане - Fayans WQ8F639E0001711

Моноблок с хоризонтално оттичане и с термопласт капак
Цена на брой
187,50 лв

Моноблок CANTO BLOCK с долно оттичане - Fayans

Моноблок с вертикално оттичане и с термопласт капак
Цена на брой
201,39 лв

Моноблок Connect AquaBlade - Ideal Standard Е234601

Моноблок с комбинирано оттичане и плавен капак - AquaBlade
Цена на брой
555,00 лв

Моноблок CONNECT ARC с хор. оттичане - Ideal Standard E716001

Моноблок с хоризонтално оттичане и обикновен капак
Цена на брой
374,00 лв

Моноблок CONNECT CLASSIC CUBE - Ideal Standard E804801

Моноблок Connect Classic Cube със седалка с плавно затваряне Easy Take Off крепежи с бутон
Цена на брой
339,00 лв