Търси
Filters

СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ

Структура за вграждане

Структура за вграждане – иновативното  решение за всяка баня

Структурата за вграждане се превръща във все по-предпочитан и търсен модел продукт при обновяване на банята. Основната роля, която изпълнява е да освободи максимално пространство в даденото мокро помещение, както и да улесни потребителите при почистване и поддържане на дълготрайна хигиена. При монтирането на определени мебели за баня много често се налага използването на различни видове структури за вграждане. Многобройното разнообразие от структури за вграждане, които се предлагат на пазара дават възможност всеки потребител да намери точният за него продукт.

Кои са критериите при избора на структура за вграждане?

Както вече споменахме съществуват различни структури за вграждане при отделните продукти за баня, като: тоалетна чиния, моноблок, писоар и биде. Наясно сме, че при толкова много разновидности на структури  повечето хора не могат да решат коя е подходящата за тях. Затова ние от Victoria Ceramics ще ви улесним като ви дадем няколко полезни съвета преди закупуването на този продукт:

Конструкция за вграждане

Проверяване на стените в помещението: първото нещо, което трябва да направите преди да поставите структурата за вграждане е да проверите начина на направа на стената. В случай, че носещата стена е от гипсокартон е задължително да изберете структура за вграждане със самоносеща се  метална конструкция. При поставянето на казанче с вграден монтаж директно към стената, скрито зад гипсокартона и плочките, без поставянето на металната конструкция съществува риск при използването на тоалетната, тя да се откърти заедно с плочките.
– Гаранция за устойчивост: основно правило при изборът на структура за вграждане е конструкцията й да е достатъчно здрава и издръжлива на натоварване. Освен гаранцията за натоварване на устройството проверете и тази за неговата експлоатация. Всеки производител предлага конкретна за него гаранция, която достига до определен брой цикъла на отмиване.
– Продукти с ниско ниво на шум: всеки знае колко е неприятен звукът от пълнене на казанчето особено, ако се случва  в късните часове на денонощието. За щастие има решение на този проблем. На пазара се предлагат продукти с различни системи за шумоизолация, както и такива с вградени функции за предотвратяване на образуване на конденз.
– Начините на поддръжка: осигуряването на лесен достъп за почистване на елементите на структурата за вграждане е от изключително значение, когато стане време за подновяване или ремонтиране на тоалетното казанче.
– Фабрични настройки: преди окончателното закупуване на избраната от вас структура трябва да знаете основните характеристики  на самата структура като: размер, настройки и разновидности, в които се предлага. Това е от особено значение, ако вече сте се спрели на определен модел тоалетна.
– Монтиране: последен по ред, но не и по важност е монтажът. Препоръчваме ви да изберете структури, които могат да се монтират бързо и лесно дори от самите вас.

Кои са начините за монтиране на структура за вграждане?

Структурите за вграждане, могат да се монтират на всяко едно място в помещението, също  така са подходящи за поставяне върху стени от всякакъв вид материал. Единственото специфично нещо при тях е начинът, по които могат да се поставят. В зависимост от начините на вграждане, зависи дали монтажът ще бъде лесен или по-сложен за изпълнение. Структурата за вграждане, може да се постави :

Монтиране на структура

– На стената и в пода на помещението: структурите от този тип се закрепват към пода и стената, чрез горната част на така наречената рама на конструкцията. Благодарение на нея структурата, може да се използва за монтиране на всеки един вид санитария, както и да се поставя на трудно достъпни места.Това е и причината стенният монтаж да е по-предпочитан от повечето потребители.
– Към казанчето: за осъществяването на този тип монтаж, първо трябва да се провери дали тоалетното казанче е свързано с водопровода. Свързването към водопровода, може да бъде горно, долно, странично и задно. В много от случаите се среща и в комбинация - отстрани и отзад или отгоре и отдолу. Най-труден е монтажът, когато водата е прекарана отдолу на казанчето. Ако отворът на казанчето е поставен така има риск от образуването на теч, за това преди монтирането е важно да се провери здравината на  връзките, както и тяхната херметичност. Конструкциите, чието свързване на водата е странично е най- разпространеният тип, причината за това е лесният начин за монтиране. За максимално улеснение при свързването на водата, производителите са предвидили два отвора за лява и дясна страна на стената. Недостатъкът при тях е шумът при пълненето на казанчето. Казанчетата със задно захранване са едни от най-неудобните и трудни за монтиране. При този тип монтиране трябва да се предвиди повече място зад стената, за по-лесен достъп до тръбата и системата за спиране. Поддръжката на този тип окачване е трудоемка особено при смяната на маркучи и фитинги. Поставянето на казанчета с горно захранване е един от първите модели, които са създавани. Чрез опцията за скрит монтаж и постигането на интензивен поток, осигурено от допълнителното разстояние между казанчето и тоалетната чиния, този модел се превръща в най-разпространеният на пазара.
Видове структури за вграждане

Какво може да ви предложи Victoria Ceramics при избора на структура за вграждане?

Victoria Ceramics разполага с огромен асортимент от разновидности при избора на структури за вграждане. Ние сме едни от водещите вносителите на структури за вграждане и работим с производители от световно ниво. При нас, може да намерите всякакви продукти, свързани с вашата баня. Плочки за баня, смесители и мивки за баня са само част от голямото ни разнообразие. Посещавайки и физическите ни магазини, които са в градовете София, Пловдив, Бургас и Русе вие ще имате възможност да се срещнете с технически подготвените ни консултанти и да ви бъде изготвен цялостен 3D проект за мокрото помещение. С допълнително достъпните си цени, Victoria Ceramics остава един от лидерите на пазара, за продукти за банята. Възползвайте се и от нашите промоционални оферти и създайте своята баня мечта.

 

 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

Механичен активатор OLEAS M2 - Ideal Standard - R0121A6

Механичен активатор за структура за вграждане - черен цвят
Цена на брой
89,88 лв

Механичен активатор OLEAS M2 - Ideal standard - R0121AA

Механичен активатор за структура за вграждане - цвят хром
Цена на брой
84,96 лв

E2332AA ECO WC структура за вграждане с механичен OLEAS M2 бутон хром - Ideal Standard

Структура за вграждане на конзолна тоалетна
Цена на брой
352,80 лв

R0115AA Бутон за структура - Ideal Standard

Механичен активатор за структура за вграждане - цвят хром
Цена на брой
84,96 лв

R0116A6 ProSys Oleas™ P1 активатор черен

Пневматичен активатор за структура за вграждане - черен цвят
Цена на брой
113,28 лв

R0116JG ProSys Oleas™ P1 активатор хром мат - Ideal Standard

Пневматичен активатор за структура за вграждане - цвят хром мат
Цена на брой
113,28 лв

R0119A6 OLEAS P2 пневматичен активатор двоен бутон, черен

Пневматичен активатор за структура за вграждане - черен цвят
Цена на брой
73,00 лв

R0123A6 ProSys Oleas™ M3 бутон черен - Ideal Standard

Механичен активатор за структура за вграждане - черен цвят
Цена на брой
89,88 лв

R0123AA Oleas™ M3 Двоен бутон хром - Ideal Standard

Механичен активатор за структура за вграждане - цвят хром
Цена на брой
84,96 лв

R0123AC Oleas™ M3 Двоен бутон бял - Ideal Standard

Механичен активатор за структура за вграждане - бял цвят
Цена на брой
89,88 лв

R0124AA Пневматичен двоен бутон Oleas P3 - Ideal Standard

Пневматичен активатор за структура за вграждане - цвят хром
Цена на брой
113,28 лв