Търси
Filters

ВАНИ

Вана – релакс, стил и комфорт в едно

Ваната в миналото е олицетворявала богатсвото и величието на свойте собственици. Тя е била лукс и стил в едно. В днешно време този продукт, може да се срещне в почти всеки дом. Нейната роля в нашето ежедневие е да носи релакс и уединение след уморителните натоварени дни. Благодарение на многобройното разнообразие от вани на пазара всеки един потребител, може да намери точният за него продукт.

Кой са основните правила при изборът на вана?

Както всички знаем, когато избирате вана за дома си трябва да следвате, някой основни правила, който ще ви помогнат да направите точният избор. Ще ви насочим към някой от тях, за да улесним изборът ви на вана за баня:

  • Местоположение: когато избирате вана, трябва да решите, къде точно ще я поставите, за да имате удобство при използването й да сте сигурни, че мястото й ще отговаря на стандартите за нейното монтиране. В модерният свят, в който живеем днес много често, може да видите и вани монтирани в центъра на спалнята. Така поставена ваната играе роля и на дизайнерска мебел, спрямо цялостният интериор.

  • Стил на ваната: стилът на ваната, която ще изберете трябва да пасва на стила на цялостният ви дизайн на мокрото помещение. Изберете моделът вана да пасва на стените и подът ви, като цвят и материал. Направете изборът си така, че да придобието цялостно луксозно и комфортно пространство.

  • Избор на материал: материалът, от който се изработват ваните за баня е много разнообразен. В света на ваната материалът за изработка, може да бъде акрилен чугунен, стоманен, стъклен, дървен, порцеланов и още много други. Всеки един от тези материали има свойте положителни и отрицателни черти. За това е добре да се запознаете с тях преди да направите окончателният си избор.

  • Форма на ваната: формата на ваната, също бива необхватна. На пазара, може да срещнете вани във всякакви размери и форми. Едни от най-търсените форми биват кръгли, квадратни, шестоъгълни, овални и други. Формата на този продукт, трябва да се съобрази с размера на банята. Спрямо него, трябва да изберете правилната форма за вас. Да не бъде нито твърде малка, нито твърде голяма на базата на цялостната ви площ.

  • Функционалности, като допълнение: допълните функции към всяка вана играят важна роля в моментите на разпускане и релакс. Една от най-често срещаните функции е хидромасажа. С негова помощ, ще можете да отпочинете напълно и да се чувствате, като на СПА релакс. Също така функциите, като въздушен масаж и хромотерапия са едни от водещите допълнения на ваната мечта.

  • Напредък в технологията: в модерното време, в което живеем технологията намира място и в нашата баня или по-точно казано в нашата вана. Радиото и огледалото с вграден телевизор са само началото, които може да намерите при избора на мебели за баня.

Основни начини на монтиране на ваните за баня

Спрямо изборът ви на вана и помещението, където ще бъде монтирана, може да изберете няколко начина на монтаж. Един от типовете монтажи е свободностоящият метод. Той е чудесен избор за помещенията, в които има повече пространство. Свободностоящата вана заема повече място и това е едно от основните неща, на които трябва да обърнете внимание при нейното монтиране. Интересен е и методът за поставяне под ъгъл, където двете страни на ваната са плътно прилепени към стените, а третата е свободна и заоблена. Този метод на монтиране създава усещане за простор и за това е подходящ вариант, за по-малки помещения. С поставянето на ваната под ъгъл имате възможност да избирате между симетрична или асиметрична вана. Друг тип монтаж е правоъгълният вариант. При него и трите страни на ваната, са плътно прилепени към стените на банята. Този вариант за монтаж е един от най-предпочитаните от потребителите и е най-подходящият при монтирането на типичната домашна вана. И не на последно място е съвременният метод за вграждане на ваната в самия под на помещението. Този вариант на монтаж дава на потребителите усещане за шикозност и блясък. Монтирането на такъв модел вана, може да стане единствено в самостоятелни къщи или вили. Едно от предимствата тук е, че монтирането може да стане на всякакви по размер и големина вани. Единственият недостатък е огромното налягане, което се получава от тежината на ваната и подът трябва да го поеме. На базата на това, вие трябва да сте уверени, че основите на сграта ще издържат натоварването.

Защо да изберете Victoria Ceramics при избора си на вана?

Ние от Victoria Ceramics сме главни вносители на всеизвестни марки вани за баня. Едни от водещите ни фирми производители на вани са Roca, Cersanit, Ideal Standard и много други. Продуктите, които ние предлагаме на нашите клиенти са на доказано високо ниво на изработка от висококачествени материали. Допълнително, може да получите информация за тези мебели за баня и в нашите шоуруми, които се намират в градовете София, Плодив, Русе и Бургас. Там ще ви посрещнат нашите технически запознати с този вид продукт консултанти и ще отговорят с удоволствие на вашите допълнителни въпроси. Възползвайки се и от достъпната цена, всеки един от нашите клиенти, може да намери мечтаната вана за него. Също така ние ще предложим на клиентите си и още много други разнообразни продукти от категория всичко за банята.

 

Преглед като Таблица Списък
Подреди по

Вана ZEN 167х72 см. - Cersanit - S301-302

Вана Zen - овална форма
Цена на брой
2720,00 лв