Търси
Filters

КОЛОНИ ЗА БАНЯ

Колони за баня

Банята – това е място на уединение и релаксация. Нейното използване е всекидневно и интериора в него, трябва да ви носи усмивки и да внася във вас естетическа наслада. Това помещение много пъти се очертава най-малкото в цялата къща. Поради тази причина и избирането на мебели за него е изключително трудно. Търсейки правилните мебели за баня, вие може да разгледате колонните шкафове, предназначени за малки и големи пространства. 

Защо да изберем шкаф колоната за нашата баня?

Колоните стават все по-предпочитан вариант за обзавеждане на банята от масата потребители. Тяхната роля, може да бъде разнообразна поради своите дизайни. Шкафовете колони, могат да бъдат конзолни или с крачета. Конзолните колони се прикрепят към стената на мокрото помещение, за това трябва да внимавате с дебелината на стената. При напълване на шкаф колоната, нейната тежина става голяма и това може да наруши цялостта на стената, ако е по-тънка. При употреба на стоящата колона, крачетата на които е поставена обират  денивелацията на помещението и я правят устойчива. Изработена от висококачествени влаго и водо устойчиви материали, тя се класира на първо място по-качество. Материалите, от които е изработена, могат да бъдат PVC или MDF материал. Също така, едно от положителните качества на този вид шкаф е нейният дизайн, които е от едно ново поколение. Видовете колони са разнообразни по видове изработка и цвят. Пространството и разположението на рафтовете в колата имат многобройни комбинации. Допълнително към шкафа за баня, може да се прикрепи огледало, което от своя страна ще направи този продукт още по функционален и практичен.

Какви функции и приоритети притежава шкаф колоната?

Шкаф колоната се превръща в един от основните елементи при обзавеждането и  декорирането на всяка баня. Това се дължи на широкото им приспособление и разнообразие от модели и вариации, в които се предлагат. Има няколко варианта на изработка на този вид продукт. Най-разпространеният модел е конзолната колона. Тя може да бъде изработена с много функционалности, които могат да бъдат само от полза на клиента. Една от основните й функции е нейното въртящо се тяло. Това дава много голяма практичност и удобство при нейното използване. Отворените и достъпни рафтове още повече допринасят да стане любим модел на купувачите й. В една конзолна колана, може да съберете много продукти от категория хигиена. Както вече споменахме другата й практична функция е нейното огледало, както и „push бутона“ за лесно отваряне. Всичко това заедно с разнообразната цветова гама, дават на потребителя избор и усещане за правилен избор.

Защо да изберем Victoria Ceramics при закупуването на шкаф за баня тип колона?

Ние от Victoria Ceramics притежаваме огромен асортимет от различни видове мебели за баня. Колоните, който предлагаме са  изработени от висококачествени материали на доказани на пазара производители като Roca, Cersanit и Ideal Standard, вписвайки се във визията на всяка баня. Посетете нашите шоуруми, които се намират в градовете София, Пловдив, Русе и Бургас, където нашите консултанти ще ви помогнат да изберете  колона по ваш вкус и визия, отговаряща на стандартите на баня ви. Допълнително, може да се възползвате и от нашите услуги, които включват 3D проект на цялата баня. При нас ще намерите всичко необходимо за банята от плочки за баня до мебели за баня , за да сътворите  банята от вашите мечти.